Кабінет міністрів анонсував зміни в чинне законодавство, які передбачають впровадження перевірок фізичних осіб-підприємців тільки на основі ризик-орієнтованого підходу.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов на брифінгу зазначив, що будуть зменшуватися штрафи, а перевірки чекають на тих підприємців, які викликають підозри.

Тимофій Мілованов, фото: 24tv.ua
Тимофій Мілованов, фото: 24tv.ua

"Ми внесли зміни в законопроект. Там зменшуються штрафи, зменшується відповідальність. Буде проводитися те, що ми називаємо мораторієм, але правильно говорити ризик-орієнтований підхід до перевірок. Тобто, ми будемо перевіряти не всіх підряд, а тільки тих, хто конкретно є високоризиковим у товарах і зонах, на яких є інформація", - зазначив чиновник.

Нагадаємо, що нардеп Антон Поляків показово з'явився в Раді у кумедній футболці з написом "Займайтеся коханням, а не ФОП".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.