Вбивство крайньої жорстокості сталося на Запоріжжі. Відтак, невідомий зайшов до палати, де знаходився пацієнт та кількома ударами вбив чоловіка, пишу Уніан.

Як відзначається, подія мала місце 27 грудня вночі. Так, невідомий чоловік увійшов до запорізької Міської клінічної лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги та скоїв вбивство. Зловмисник зайшов до палати пацієнта та зарізав пацієнта. Що стало причиною такого зухвалого вбивства наразі невідомо, адже даний інцидент правоохоронці і досі не прокоментували.

Поліція, фото - 12 канал
Поліція, фото - 12 канал

Також не відомо, чи затримали зловмисника, бо, як повідомляється, співробітники лікарні бачили ймовірно вбивцю.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталося на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Знай.uа писав, у Києві повідомили про підозру 41-річному чоловіку, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах, входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.