В останні дні року до Карпат завітали неодмінні атрибути новорічних свят — снігопади та морози, повідомляється на сторінці у Facebook Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту.

За словами рятувальників, сьогодні на горі Піп Іван Чорногорський було до 18 градусів морозу, а швидкість вітру сягала 20-25 метрів за секунду. А на фотографії, яку прикріпили до допису, видно густий сніг, який вкрив гірський схил. Також рятувальники рекомендують утримуватись від походів у гори цими днями.

⚠️Станом на 08:45, 29.12.2019 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, вітер північно-східний, 20 м/с., пориви до 25 м/с.,...

Geplaatst door Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост op Zaterdag 28 december 2019

Проте, в коментарях проблему вбачають лише у сильному вітрі. А морозу та снігу дописувачі навпаки — дуже раді. “Да ну що ви, насправді? Це ж зима! Вітер — проблема, так, а -18 — взагалі не температура”, “Ого, мороз який, клас!”, “Нарешті зима і сніг!”, - написали користувачі в коментарях під попередженням рятувальників.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні у Дніпрі снігу не було, але зима перетворила місто на суцільну ковзанку.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірськолижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.