Президент Росії Володимир Путін мало не загинув з доньками під час пожежі в будинку під Петерургом. Сталося це в далекому 1996 році. Але про цей факт розповів лише тепер німецький журналіст Олександр Рару. Він написав книгу про лідера країни-агресора під назвою "Володимир Путін. "Німець" в Кремлі".

Пожежа, фото з вільних джерел
Пожежа, фото з вільних джерел

Автор книги пише, що пожежа сталася під час відпочинку Путіна з друзями в сауні. Йому і донькам дивом вдалось вижити. Коли вогонь розгулявся по всій оселі, глава РФ вбіг у спальню до дочок і виніс їх з пекельного вогню.

"Я особисто запитав у нього, чи правдива ця історія, і він підтвердив. Путін був з друзями в сауні, коли будинок почав горіти. Він вбіг на другий поверх, де спали його доньки, і виніс їх, скинув вниз на руки друзям. Він врятував їм життя", – розповів журналіст.

Путін, фото з вільних джерел
Путін, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також німецький письменник і журналіст пригадав, що Путін розповідав про гроші,які не вдалось врятувати. Коли він повернувся у палаючий будинок, грошей вже не було, вони згоріли повністю. Неушкодженим залишився лише натільний хрест Путіна.

Нагадаємо, у день обміну полоненими бойовики Путіна нахабно "накрили вогнем" українських воїнів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.