Конфузний інцидент стався під час хокейного матчу на Червоній площі, в якому брав участь Володимир Путін. Про це пише Politeka.net.

Відео з моментом ганьби у своєму мікроблозі Twitter оприлюднив кремлівський пропагандист Дмитро Смирнов.

Зокрема, під час перерви хокейного матчу Володимир Путін зганьбився з безглуздим анекдотом і пообіцяв "порвати суперників". А ще заявив, що він з’їв кукурудзину, а Шойгу - пончик.

"Я кукурудзу з'їв, Сергій Кужугетович – пончик. Зараз порвемо вас! Наша пампушка з солдатської їдальні. А ваш якийсь, його й не видно. У вас дірка більше, ніж пончик!", - безглуздо пожартував російський президент перед камерами, назвавши це симетричним анекдотом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Панове розважаються", "Новий Петросян", "Добре коли дірка більше!", "Дід зовсім з гумором не дружить", "Країна в руїні, а вони х*йней страждають, веселяться....не заробили і кірки хліба за 20 років...", "Який же він убогий", "Під спеціаліст по діркам у підлабузників - хоч не призновался б", "Дірка більше в бошке дідуся, а ці жінки настільки страшні, що у Шойгу в десять разів здоровіше діра!", - жартують користувачі в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, у Росії запустили ковзанку з інтимним "натяком": фото вразило весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти осоромилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорювалася Києву, а не навпаки: Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.