В останні два дні грудня до України нарешті прийдуть справжні новорічні морози та сніг, повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У західних областях України температура повітря вночі опускатиметься до 12 градусів нижче нуля, а в Карпатах — іще нижче. А вдень температура повітря становитиме від 0 до 3 градусів морозу. У Києві вдень буде від -1 до -3, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки від 3 до 5 градусів нижче нуля. Також варто зазначити, що на дорогах можлива ожеледиця.

У вівторок в Україні очікуються сильні вітри, але трохи потеплішає — вдень температура повітря становитиме до 3 градусів вище нуля. А в новорічну ніч піде сніг, хоча температура повітря буде близько нуля.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадуємо, що впродовж 2019 року погода в Україні оновила чимало температурних рекордів, деякі з яких тримались понад століття.

Як повідомляв портал Знай.uа на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.