Обираючи, червону ікру, варто придивитися до упакування, воно повинно бути цільним і неушкодженим. Номер партії та дата виробництва повинні бути нанесені лазером. Ікра повинна зберігатись при температурі від -2 до -4 градусів.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Варто зауважити, що при покупці ікри російського виробництва існує велика ймовірність натрапити на підробку, оскільки імпорт з країни-агресора офіційно заборонений. Різниця в ціні різних видів ікри пояснюється насамперед складністю їх видобутку, а не відмінністю їх поживних і смакових властивостей, як багато вважають.
Чорна ікра є дорожчою через те, що у природі її є менше. Осетрові важче видобуваються, ікру вони можуть давати тільки раз в 10 рок. А золотиста царська ікра, яка має янтарний колір добувається з осетрових старших 60 років.
Варто зауважити, що згідно зі статистикою 60% ікри – нелегального або сумнівного виробництва. Тому до покупки цього новорічного делікатесу варто підійти відповідально.
Нагадаємо, раніше
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав про