В останній день 2019 року в Україні буде тепло, але вітряно. Позначки термометрів 31 грудня будуть у межах +3 +5 градусів. Крім того, в деяких регіонах випаде мокрий сніг, місцями з дощем.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Незважаючи на потепління, буде некомфортно, тому потрібно укутуватися щільніше", - порадила синоптик.

Згідно з прогнозом Діденко, в переддень Нового року в Україні очікується посилення північно-західного вітру. Температура прогріється до +3+5 градусів.

Новий рік, https://hotel-edem.lviv.ua/ru/novyj-god-vo-lvove/
Новий рік, https://hotel-edem.lviv.ua/ru/novyj-god-vo-lvove/

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Опади очікуються на Волині, Рівненщині, Житомирщині, в Київській, Чернігівській та Сумській областях. На решті території – без істотних опадів.

У Києві 31 грудня температура повітря підніметься до +1 +3 градусів, буде сильний вітер.

Цей день прийшов. День, про який мене питають практично одразу після Паски - а яка буде погода на Новий рік? Комусь із...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 30 december 2019

Народний прогноз погоди в Україні

В останній день грудня вшановується пам'ять святителя Модеста. Чим сильніші були морози 31 грудня, тим менше були можливі у майбутньому снігопади і заметілі. Погода цього дня вказує, якою буде погода в червні.

погода на 31 грудня, Укргідрометцентр

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, на горі Піп Іван у Карпатах вже випало кілька сантиметрів снігу на радість любителям гірничо-лижного сезону.

Також портал Знай.uа писав, що перед новорічними святами в Україну прийдуть їхні традиційні атрибути — мороз і сніг.