Напередодні різдвяних свят відомий професор з Брайтонського університету Хал Сосабовскі розповів, яким алкоголем краще не зловживати, адже це може призвести до неприємних наслідків, пише
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідтак, за словами професора Сосабовскі, найлегше "відключитися" від якісного хересу та портвейну. Адже саме ці напої відрізняються від інших тим, що швидко всмоктуються в організм та мають високий вміст алкоголю - близько 20 відсотків. Щодо вин, то вони також призводять до швидкого сп'яніння - вони містять вуглекислий газ, який дозволяє ігристому розійтися по тілу людини, а відтак, вже в першу хвилину можна відчути "помутніння розуму"
Окрім цього, Сосабовські зауважимо, що не можна розмішувати воду з алкоголем, адже це ще швидше "вирубає".
"Цього робити не можна, якщо мова йде про 40-градусних напоях. При запиванні алкоголю водою відсоток етанолу знижується вдвічі - якраз до 20 градусів, що приводить до більш стрімкого сп'яніння. З цієї ж причини не можна запивати легкий алкоголь міцним", - йдеться в повідомлені.
Нагадаємо, мінус півтора центнера легким способом: ентузіаст довів усім, що зайва вага - не вирок.
Як повідомляв портал Знай.uа, не зіпсуєте собі Новий рік: названо найнебезпечніші алкогольні напої, повний список.
Також портал Знай.uа писав, що любителькам смачно поїсти: як відучити себе від нічних перекусів і не переїдати.