Період перед новорічними святами завжди відрізняється своєю насиченістю, адже усі хочуть завершити нагальні справи та максимально підготуватися до святкувань. Рідко яке застілля обходиться без алкоголю, однак експерти застерігають від вживання двох напоїв.

Фахівці стверджують, що портвейн та херес — це найбільш небезпечні алкогольні напої для людського організму. Менш небезпечним, проте також шкідливим, на думку медиків, є віскі та інші напої міцністю від 40 градусів. Такі напої всмоктуються повільніше, але мають сильніший ефект сп'яніння і припиняють роботу шлунка.

Новий рік, unspash
Новий рік, unspash

Небезпечними фахівці назвали також ігристі вина. Через бульбашки вони провокують швидке алкогольне сп'яніння.

Зазначимо, що існують важливі нюанси у вживанні алкоголь. Так, медики попереджують, що розбавляти алкоголь водою не варто, особливо, якщо вона газована. Також категорично заборонено вживати алкоголь разом із енергетичними напоями.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Застілля, фото: serednikovo
Застілля, фото: serednikovo

Якщо ви раптом не розрахували кількість і почали відчувати сп'яніння, необхідно випити будь-який абсорбент. Він відразу ж позбавить вас від негативних відчуттів. Якщо раптом таких немає під рукою, то вам на допомогу прийдуть груші, лайм, помідори, огірки, сир і кокосове молоко, яким також краще запастися заздалегідь.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, у 2019 і у 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Він принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати у 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.