Експерти постійно нагадують, що переїдати на ніч шкідливо для організму, але не всі прислухаються до порад і потім скаржаться на проблеми зі здоров'ям. Тому краще знати заздалегідь, як уникнути неприємних наслідків переїдання.

Після щільного нічного перекусу вам потрібно провести "чистку" свого організму, який переобтяжений зайвими калоріями. Очищення слід починати з самого ранку, головне протриматися до вечора.

Потім виведіть з організму всю зайву рідину. На наступний день не можна їсти солоного або занадто солодкого, щоб не перешкоджати виведенню зайвої рідини в організмі.

По можливості намагайтеся вживати тільки ті продукти, в яких міститься клітковина. До таких можна віднести: сушені бобові, хліб з висівками або цільнозерновий хліб. При цьому не слід обмежувати себе в калоріях, так як недоїдання загрожує пробудженням сильного апетиту, а почуття голоду може спровокувати обжерливість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Працюючи над відновленням водного балансу, крім білків, потрібно також не забувати пити багато звичайної води. Солодкі напої краще виключити в цей розвантажувальний день.

Нагадаємо, Комаровський показав, як правильно мити руки і міряти температуру.

Як повідомляв портал Знай.uа, підбадьорливий напій з ранку принесе вам щастя: експерти порадували кавоманів.

Також портал Знай.uа писав, як відрізнити грип від застуди і чому краще залишитися вдома.