Стало відомо, що табір "Артек" в анексованому Криму напередодні Нового року прийняв дітей з РФ, які раніше приїхали потягом по Керченському мосту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби табору.

Так, діти з Ленінградської області прибули у Крим на потязі №007 "Санкт-Петербург – Севастополь". Також на потязі №028 сполученням "Москва – Сімферополь" приїхала делегація Республіки Мордовія.

Уточнюється, що дітей вже зустріли представники "Артеку" та вожаті. Вони проведуть 21 день на зміні "Зимова казка "Артеку" і зустрінуть Новий рік 2020 в таборі.

Російський потяг у Сімферополі
Російський потяг у Сімферополі

Нагадаємо, 25 грудня по незаконно побудованому Керченському мосту проїхав перший пасажирський потяг, який відправився в анексований Крим. Потяг слідував за маршрутом Санкт-Петербург — Севастополь. Він повинен подолати 2741 кілометр за 43,5 години.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дані пасажирів першого потяга з РФ в Криму внесли до бази "Миротворець". Крім того, в базу потрапили блогер Олена Бардівська, яка випустила про поїздку ролик і оглядач "Російської газети" Марія Голубкова.

Також портал Знай.uа писав, що у Криму дітей з малих років одягають у військову форму і вчать насильства і жорстокості. Про це свідчать фото дітей з вогнепальною і холодною зброєю.