Стало відомо, що вже у вівторок, 31 грудня телеведуча Лідія Таран проведе святковий випуск ТСН під відкритим небом. Вперше під час новорічного спецвипуску наживо покажуть справжнє весілля.

Лідія Таран

Уже за традицією в новорічному ефірі ТСН відзначить премією "Ті, що вражають" народних героїв. Зазвичай переможці отримували нагороди під відкритим небом на Софійській площі в Києві, проте на цей раз ТСН сама прийшла до них у гості і нагороди привезла прямо додому.

А головними героями стане закохана пара звільненого з російського полону 19-річного моряка Андрія Эйдера і його дівчини Марини. Хлопець запропонував своїй обраниці одружитися відразу після повернення з російської неволі, прямо в госпіталі.

Андрій і Марина

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Андрій і Марина

В цей новорічний вечір мільйони українців побачать ще одна важлива подія в житті пари - укладення шлюбу. Відзначається, що ТСН зробила подарунок молодятам і взяла на себе організацію і витрати. Весільна церемонія відбудеться 31 грудня на Софійській площі в прямому ефірі.

Нагадаємо, що на Харківщині у виправній колонії відбулася реєстрація шлюбу засудженої.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина дочка легендарного Андрія Кузьменка Барбара, яка нещодавно вийшла заміж, дала перше ексклюзивне інтерв'ю, зізнавшись, сподобався б батькові її чоловік.

Також портал Знай.ua писав, що відома американська співачка Майлі Сайрус офіційно розлучиться з чоловіком актором Ліамом Хемсворт в день річниці свого весілля.