Звільнений із полону бойовиків Едуард Алоян розповів, де планує жити, і подякував керівництву країни за допомогу. Колишній в'язень бойовиків Едуард Алоян, який був звільнений в рамках нового обміну полоненими, наголосив, що сидіти у тюрмі бойовиків рівнозначно перебуванню у пеклі.

Після свого звільнення Алоян розповів, що його затримали у 2018 році в Луганській області та заарештували на "зраду батьківщині". Водночас він відмовився повідомити, що його змусили підписати бойовики. Колишній бранець зазначив, що після звільнення, переживає друге народження та нарешті відчуває себе вільною людиною.

Едуард Алоян, скріншот із відео
Едуард Алоян, скріншот із відео

"Весь час, в будь-який час, ти живеш в страху. Так, коли тебе засудили, тебе вже ніхто не б'є, лояльно до тебе ставляться, але все одно — це пекло на Землі, це в'язниця, тим більше особливо небезпечний режим", – сказав Алоян.

Едуард Алоян подякував керівництву країни за порятунок і заявив, що далі має намір жити у вільній Україні. Раніше колишній ув'язнений проживав в окупованому Алчевську Луганської області. Так і був викрадений у березні 2018 року невідомими озброєними особами, одягненими у військову форму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обмін утримуваними особами між українською стороною та представниками ОРДЛО відбувся 29 грудня на КПВВ "Майорск", що під Горлівкою в Донецькій області. В Україну повернулися 76 осіб в обмін на 124 людини зі списку ОРДЛО. Серед них шість українців, які були звільнені з полону, однак залишилися на окупованій території, тому що там мешкають їх сім'ї.

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, як почуваються звільнені українці

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського на зустрічі звільнених українців впав обличчям в бруд: "Бл*, хочу п*ссать!"

Також "Знай.ua" писав, обмін "всіх на всіх": Зеленський зізнався, скільки українців досі у полоні Росії