Президент України Володимир Зеленський розповів про наступні кроки у процесі обміну військовополоненими з Росією, повідомляє РБК-Україна.

За словами Зеленського, домовленість полягала в тому, що до списків на обмін потрапляють лише підтверджені полонені. Але наразі є ще непідтверджені, які знаходяться як у Росії, так і в тимчасово окупованому Криму та на тимчасово не підконтрольних територіях Донецької та Луганської областей.

Обмін полоненими з бойовиками, УНІАН
Обмін полоненими з бойовиками, УНІАН

“Була домовленість про те, що ми міняємо всіх підтверджених на всіх підтверджених. Тому інші люди поки що непідтверджені, але в нас є інформація про те, що ще чимало людей знаходяться на непідконтрольних територіях, у Криму та в Росії. Ми працюємо над цим”, - повідомив Зеленський під час розмови з журналістами в Борисполі.

Нагадуємо, що вчора після обміну додому повернулись 76 українських полонених, яких утримували в Росії та на тимчасово непідконтрольних територіях Донбасу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.