У неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною та бойовиками на Донбасі. Процес обміну вже завершився — з територій ОРДЛО в Україну повернулися 76 полонених.

Про це повідомила пресслужба президента України на сторінках у соціальних мережах.

"Взаємне звільнення утримуваних осіб завершилося. 76 наших – у безпеці на підконтрольній Україні території. Подробиці згодом", - йдеться у тексті повідомлення.

Повідомлення Офісу президента України
Повідомлення Офісу президента України

Обмін полоненими пройшов в окупованій Горлівці, де були присутні представники України. Зазначимо, що під час обміну робота представників ЗМІ не була передбаченою. Усі фото та відео з місця подій пообіцяв надати Офіс президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що першими були доставлені українці, яких утримували у в’язницях "ДНР". Згодом приїхала і колона з "ЛНР". Усіх їх перевозили в автозаках. У списках на обмін також присутні імена колишніх беркутівці, яких звинувачують у розстрілі активістів Євромайдану в центрі Києва взимку 2014 року.

Звільнення утримуваних осіб на КПВВ «Майорське» на Донеччині.

Звільнення утримуваних осіб на КПВВ «Майорське» на Донеччині.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zondag 29 december 2019

Нагадаємо, спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що народні депутати України не можуть цілком спокійно обійтися і без виплати компенсації за житло.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.