Щоб відсвяткувати Новий рік оригінально і сучасно, варто організувати своє свято без застарілих штампів і обридлих частувань. Нижче перераховано традиційні новорічні страви, якими вже нікого не вийде здивувати.

Якщо є бажання зробити свято більш незвичайним, потрібно знати, які страви не слід подавати на стіл. Звісно, це не стосується тих, хто бажає слідувати традиціям і збирається приготувати на Новий рік звичну та улюблену з дитинства їжу.

Салат Олів'є, фото: 24tv.ua
Салат Олів'є, фото: 24tv.ua

Мабуть, найбільш банальними на новорічному столі є Олів'є, салат з крабовими паличками, Мімоза, Шуба та вінегрет. Навіть більше, всі калорійні салати з великою кількістю майонезу, картоплі та інших "важких" продуктів в сучасному світі кулінарії вже вважаються не зовсім актуальними.

Табу серед новорічних частувань повинна стати й занадто жирна і дуже солона їжа. Тому хорошим рішенням буде відмова від холодцю з хроном, від солоних огірків та помідорів. Також не підходять для святкування у стилі модерн смажена курка, свинина і бутерброди зі шпротами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Застілля, фото: kagarlyk.city
Застілля, фото: kagarlyk.city

Нагадаємо, небезпеки новорічного застілля: як не потрапити у лікарню через олів'є

Як повідомляв портал "Знай.ua", різдвяний десерт від "Ревізор Х": Панкова відкрила секрет ідеальних макарон

Також "Знай.ua" писав, новорічний стіл 2020: які страви потішать Білого щура та принесуть достаток