З'явилася інформація, що в рамках обміну полоненими Україна віддала бойовикам "ДНР" військову злочинницю Ларису Чубарову "Терезу", яка є вбивцею і виконавицею жорстоких тортур над українськими захисниками.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці в мережі Facebook Олени Сороки.

За її словами, жорстоку росіянку впізнали самі військові ЗСУ і добровольчих батальйонів.

Лариса Чубарова, 24 канал
Лариса Чубарова, 24 канал

"Про ще одного персонажа, якого обміняли. На фото з трояндами – громадянка Росії Лариса Чубарова, позивний "Тереза". "Вовк в овечій шкурі". Саме так її називали ті українські військові, які побували в катівнях угруповання "ДНР". За їх словами, вона не тільки катувала полонених, але і особисто їх розстрілювала", – розповідає Сорока.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами журналістки, їй доводилося знімати репортажі на засіданнях щодо справи Чубарової. На них терористка цинічно посміхалася, коли один з добровольців давав свідчення про вчинені нею злочини.

Нагадаємо, теракт в харківському пабі "Стіна": подружка Путіна почула вердикт суду, ніж у спину всій Україні.

Як повідомляв Знай.uа молоко на губах не обсохло: у Франківську схопили малолітню "минершу".

Знай.uа писав, пішла з життя зірка серіалу "Домашній арешт" Людмила Мальцева: захоплювалися мільйони.