Дванадцять звільнених з російського полону українських військовослужбовців отримали нові особисті документи. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства оборони України.

Наголошується, що йдеться про документи, що засвідчують перебування на військовій службі в Збройних силах України.

У Головному військовому клінічному госпіталі посвідчення і військові квитки вручив солдатам начальник Управління морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ, полковник Олександр Тарнавський.

українські військові, фото: сайт Міноборони

"Він подякував військовослужбовцям за виявлену витримку і стійкість та привітав з наступаючими святами – Новим роком та Різдвом", - зазначається в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що у неділю, 29 грудня, відбувся обмін полоненими між Україною і бойовиками "ДНР" і "ЛНР". З територій ОРДЛО на батьківщину повернулися 76 полонених - 12 військових і 64 цивільних.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній в'язень бойовиків Едуард Алоян, який був звільнений у рамках нового обміну полоненими, зазначив, що сидіти у в'язниці бойовиків рівнозначним перебуванню в пеклі.

Також портал Знай.uа писав, що президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з головою Російської Федерації Володимиром Путіним.