Голова українського парламенту Дмитро Разумков привітав жителів країни з наступаючими новорічними святами. Відповідне відеозвернення з'явилося в YouTube.

За словами спікера Верховної Ради, наступного року українці відчують позитивні зміни в країні.

"Шановні українці, 2019 рік був визначальним для нашої держави. Разом з вами ми повністю перезавантажили систему влади, привівши нових, ефективних і, головне, відповідальних політиків. Я хочу, щоб у 2020 році в кожному регіоні, в кожному місті, в кожній родині ви дійсно відчули позитивні зміни від нашої роботи", - зазначив Разумков.

Він також побажав українцям "здоров'я, затишку, миру в ваших оселях, щоб завжди там лунав дитячий сміх, а ваші рідні були поруч з вами, щоб був мир в нашій країні, щоб вона розвивалася".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський, а також його попередник Петро Порошенко привітають українців з Новим роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі патріоти України вирішили влаштувати путінським бойовикам "веселу" новорічну обстановку.

Також портал Знай.uа писав, що глава Кремля Володимир Путін привітав з Новим роком 40 президентів, проігнорувавши Зеленського, Дуду та інших.