Від успішності переговорів під час саміту "нормандської четвірки", який повинен відбутися в понеділок, 9 грудня, у французькій столиці, залежить майбутнє України.

Про це заявив спікер українського парламенту Дмитро Разумков в мережі Facebook.

"Завтра відбудуться переговори у нормандському форматі, і від їх успішності залежить майбутнє країни. В цей день не повинно бути політики і боротьби — тільки державна позиція для України. Червоні лінії буде дотримано, а наші території — повернуто", - написав Дмитро Разумков.

Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik
Разумков, Зеленський, Гончарук, Zik

Також Разумков заявив, що підтримує українського лідера Володимира Зеленського і вірить у перемогу України.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, у понеділок, 9 грудня, у Парижі має відбутися саміт лідерів країн нормандського формату - України, Росії, Франції та Німеччини. В рамках саміту заплановано двосторонні зустрічі всіх лідерів країн-учасників. Зокрема, Президент України Володимир Зеленський зустрінеться з Президентом Росії Володимиром Путіним.

Нагадаємо, телефон Разумкова розривається від дзвінків, всьому виною "слуги народу": "Неподобство відбувається".

Як повідомляв Знай.uа Євросоюз вписав Україну в "Топ" на довгі роки: що це означає для нашої країни.

Знай.uа писав, як платити менше за комуналку: українцям показали схему на 2020 рік.