Колишній політичний в'язень Кремля, український режисер Олег Сенцов привітав українців з Новим роком і побажав перемоги. Також Сенцов привітав лідера ОУН Степана Бандеру, у якого 1 січня виповнюється 111 років з дня народження.

Про це стало відомо завдяки опублікованому посту Олега Сенцова в мережі Facebook.

Олег Сенцов, Current Time TV
Олег Сенцов, Current Time TV

"Я бажаю всім нам одного – перемоги! Тому що без неї у нас немає майбутнього. Тому що без неї ми не будемо мати свою країну. Тому що мені не байдуже назва вулиць, по яким я ходжу в своєму місті. Я хочу ходити по проспекту Бандери, а не Сталіна. І до речі, Степан Андрійович, зі святом!", — написав Сенцов.

Також режисер висловив слова подяки всім, хто допоміг його звільнення з кремлівського полону. Сенцов зазначив, що продовжуватиме говорити про решту полонених, поки вони все не повернутися додому".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, "Неможливо ігнорувати": Apple "змусять" повернути Крим Україні, деталі.

Як повідомляв Знай.uа Сенцов назвав кращу альтернативу формулою Штайнмайера.

Знай.uа писав, Сенцов заговорив про життя в Криму після анексії.