2 січня в Києві очікується хмарна погода з проясненнями, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі -2 -4 градуси, а вдень -1 +1 градус. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, на Заході України буде сонячно і сухо, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 0 -7 градусів, а вдень -3 +3 градуси. У Карпатах без опадів, температура вночі -7 -12 градусів, вдень -3 -8 градусів.

На Півночі України буде прохолодно, але без опадів. Температура повітря вночі становитиме -2 -6 градусів, а вдень -4 +3 градуси.

Погода в Україні, фото: Zik.ua
Погода в Україні, фото: Zik.ua

У центрі України прогнозується мороз і сильний вітер, без опадів. Стовпчики термометра покажуть вночі -1 -7 градусів, а вдень -3 +3 градуси.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Сході України можливий невеликий мокрий сніг, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі -1 -7 градусів, вдень +1 -4 градуси.

На Півдні країни вийде сонечко, опадів не очікується. Температура повітря вночі буде в межах -1 -7 градусів, вдень +1 -4 градуси.

Погода на 2 січня, Укргідрометцентр

Нагадуємо, що протягом 2019 року погода в Україні відновила чимало температурних рекордів, деякі з яких трималися більш століття.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики попереджають, що холодної зими в Україні може не бути.

Також портал Знай.uа писав, що в українських Карпатах на горі Піп Іван Чорногірський температура повітря становить -11 градусів морозу.