Політолог, директор програми Міжнародна і внутрішня політика аналітичного центру "Український інститут майбутнього" Юрій Романенко передбачив, що чекає на українців у 2020 році.

"Бідні залишаться бідними. Багаті, в масі своїй, багатими. Ті багаті, кому не пощастить, зроблять багатшими якогось прокурора, суддю, сбушника. Україна залишиться країною третього світу. Дніпро буде нести води в Чорне море. Алкаші бабло на точки. Кількість померлих у два рази перевищить кількість народжених. Ви забаните ще більше віртуальних друзів і ворогів. Картоплю буде жерти колорадський жук, а ваші доходи вмираюче failed state. Срач буде срачний і страшний. Зокрема, на 14 лютого, 8 березня, 1 травня, 22 червня, в день гей-параду і далі за графіком. Ті, хто не будуть дивитися телевізор побережуть свою нервову систему. Ті, хто утримаються від соцмереж побережуть їх подвійно. Ваше щастя буде залежати від вашого сприйняття світу. Нещастя теж. Той, хто буде йти вперед, той буде пожинати плоди. Якщо не в 2020 році, то в наступні. Ті, хто будуть чекати з моря погоди, будуть харчуватися локшиною телеканалів і мріяти. У мене все", - написав Романенко в Facebook.

Что будет точно в Украине в 2020 году Бедные останутся бедными. Богатые, в массе своей, богатыми. Те богатые, кому не...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Dinsdag 31 december 2019

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський, а також його попередник Петро Порошенко привітають українців з Новим роком 2020. Їх покажуть по телевізору 31 грудня в 23:55.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі патріоти України вирішили влаштувати путінським бойовикам "веселу" новорічну обстановку.

Також портал Знай.uа писав, що глава Кремля Володимир Путін привітав з Новим роком 40 президентів, проігнорувавши Зеленського, Дуду та інших.