Синоптики не на жарт стривожилися, в українських Карпатах почався снеголавинный сезон. Рятувальники вже встигли попередити місцевих жителів і туристів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС України.

Сніг у Карпатах, фото: facebook/chornogora.rescue112
Сніг у Карпатах, фото: facebook/chornogora.rescue112

"Відомо, що в зв'язку з інтенсивним приростом снігу, в районі діяльності сніголавинні станції Пожежевська (Івано-Франківська область), на високогір'ї східної частини Закарпатської області, в горах Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, а також в районі діяльності Сл Плай сніголавинний сезон оголошується відкритим ", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники в якості нагадування повідомили, що 31 грудня в Карпатських горах області рятувальники допомогли 12 туристам. Шестеро лижників травмувалися на горі Високий Верх. Їх доставили до підніжжя і надали медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, новорічний феєрверк зніс чоловікові півчерепа: подробиці жахіття під ялинкою.

Як повідомляв Знай.uа Україну "заштормить" в новорічну ніч: стихія готує підступний удар під шампанське та олів'є.

Знай.uа писав, щоб Новий рік не перетворився на жахіття: 8 правил безпеки від рятувальників.