На гірськолижному курорті Кран-Монтана в Швейцарії 19 лютого зійшла лавина. Один з лижників знімав свій спуск - на відео потрапила лавина, що переслідує його.

В Twitter кантональної поліції Валу повідомили, що в ніч на 20 грудня в лікарні в результаті отриманих травм помер 34-річний співробітник французького лижного патруля, який 19 лютого потрапив під лавину на гірськолижному курорті Кран-Монтана. Ще троє постраждалих перебувають у лікарні.

"Пошукова операція тривала всю ніч і була зупинена вранці. Ми відновимо її, якщо з'ясується, що в цьому є необхідність. Зниклих безвісти немає", - відзначили в поліції.

Лавина на гірськолижному курорті Кран-Монтана Швейцарії зійшла 19 лютого о 14:15. Це сталося на гірськолижному схилі Кандагар. За даними влади, під снігом могли опинитися від 10 до 12 осіб, але точна кількість було невідомо. Пізно ввечері рятувальники дістали з-під снігу чотирьох лижників, один був у важкому стані.

Раніше ми писали, що снігова лавина накрила лижників на швейцарському альпійському курортті. Під снігом опинилися більше десяти чоловік.

У вівторок, 19 лютого, снігова лавина зійшла на гірськолижному курорті місто Кран-Монтана Швейцарії.Про це повідомляє місцеве видання Nouvelliste.

Як повідомив мер міста Ніколя Ферро, під лавиною можуть бути захоронені від 10 до 12 осіб.

"Ми в шоці і сподіваємося на позитивний результат", - сказавФерро.

Нагадаємо, в горах неподалік від австрійського курорту Лех виявили тіла трьох німецьких лижників, четвертий з них пропав без вісті.

Відомо, що смерть наздогнала лижників разом з лавиною. Загиблим був 57, 36 і 32 роки. 28-річного туриста все ще не знайдено

Як повідомляв портал Знай.uа в горах Німеччини зійшла снігова лавина й завалила готель, в якому тоді перебувало більше 100 гостей.
Потік снігу був такої потужності, що побив шибки на вікнах і засипав внутрішні приміщення. Людей встигли евакуювати. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Знай.uа писав українців попереджають про сходження снігових лавин у Карпатах.