В горах неподалік від австрійського курорту Лех, виявили тіла трьох німецьких лижників, четвертий з них пропав без вісті.

Цю інформацію повідомляє "Новое время" з посиланням на Reuters.

Відомо, що смерть наздогнала лижників разом з лавиною.

Загиблим було 57, 36 і 32 роки. 28-річного туриста все ще не знайдено, повідомили в поліції у неділю, 13 січня.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Нагадаємо, в Болгарії в горах Пірін в районі гірськолижного курорту Банско, загинули дві людини в результаті сходу лавини. Місцеві рятувальники виявили тіла двох сноубордистів на глибині близько півтора метрів сніжної маси. Зараз правоохоронці намагаються з'ясувати громадянство загиблих.

Відомо, що в районі сходження лавини знаходилися ще дві людини. На щастя, вони не постраждали. За словами місцевих рятувальників, загиблі самі попрямували у бік лавини, намагаючись зійти з неї по спуску.

"Четверо лижників вийшли з зони катання і почали котитися по лавині, двоє з них загинули".

Раніше портал писав, що в четверг 10 січня, рятувальники нарешті знайшли лижника-екстремала Ігоря Грищенка з Києва, який чотири дні тому загубився в Карпатах. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Закарпаття.

"О 22:55 надійшла інформація від пошукової групи, що вони знайшли в 21:00 туриста, пошуки якого тривали з 6 січня", – розповіли в службі.

Зараз відомо, що з чоловіком все добре. Рятувальники транспортували Грищенко до найближчого населеного пункту, де передали до рук лікарів швидкої допомоги. Ним займаються медики. Дружина екстремала Валерія Ландарь також підтвердила, що Ігоря знайшли.

Як повідомляв раніше Знай.uа, четверту добу поспіль в засніжених Карпатах шукають зниклого туриста з Києва. Рятувальники перевірили всі можливі місця, де він міг бути. Однак поки що всі зусилля марні.

Також Знай.uа писав про те, що на Закарпатті стало відомо про місцезнаходження Ігоря Грищенка, альпініста, який заблукав у горах на Різдво.