Жахливий злочин стався на теренах Київщини. Відтак, правоохоронці затримали пенсіонера, який підозрюється у зґвалтування молодої дівчини. Наразі київська прокуратура його взяла під варту.

Про це повідомляє відділ поліції Київської області.

Як відзначається, подія мала місце ще у минулому році, а саме 28 грудня. Саме тоді, до поліції звернулась студентка та повідомила про зґвалтування із застосуванням насильства. Так, поліцейські встановили, що ґвалтівником виявився 60-річний чоловік.

Поліція, фото - 12 канал
Поліція, фото - 12 канал

Зауважимо, що зловмисник використав досить популярну схему для скоєння свого злочину: він познайомився зі своєю жертвою у вагоні потягу, представившись відомим продюсером. Під приводом працевлаштування зловмисник заманив дівчину до себе, де обпоїв і зґвалтував.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Наразі чоловіка затримали та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Нагадаємо, що модель і ЛГБТ-активістка Вікторія Гуйвик в своєму Instagram розповіла сумну історію, як її 18-річну три роки тому згвалтував російський фешн-фотограф Марат Сафін.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франції правоохоронці підозрюють тамтешнього хірурга щодо домагань і зґвалтувань неповнолітніх пацієнтів.

Також портал Знай.ua писав, що у звичайного російського священика, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітніх, правоохоронці вилучили близько 500 мільйонів рублів.