Як відомо, не так давно відбувся обмін полоненими між Києвом і терористичними "ДНР" та "ЛНР". Так, один із звільнених українців журналіст та блогер Станіслав Асєєв зізнався, що був вимушений ще у 208 році дати інтерв'ю російському телеканалу "Россия 24", адже найманці Путіна обіцяли "розправитися з близькими".

Зазначимо, ще у 2018-го на телеканалі "Россия 24" вийшов сюжет із назвою "Український журналіст-шпигун", де Асєєв розповідав про свою співпрацю з розвідкою України.

Обмін полоненими, фото: Nv
Обмін полоненими, фото: Nv

Наразі він зізнався, що був вимушений це сказати, адже "те, як катують бойовики, не всі готові навіть уявити" "Ще слід переконати людей на цій території, що таке взагалі можливо в центрі Донецька у 2019 році", — підкреслив він.

Також звільнений українець зізнався, що не звик бачити так багато людей, а також числені продукти на поличках супермаркетів:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Зайдеш у супермаркет — бачиш таку кількість товарів. Печиво — там ми його ділили на всіх і діставалося по шматочку. А тут все в необмеженій кількості", — підсумував він.

Нагадаємо, вранці, 29 грудня, терористи "ДНР" та "ЛНР" доставили українських полонених для обміну на пункт пропуску "Майорське"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Також Знай.ua писав, ЗМІ не допустять на обмін полоненими з бойовиками