Стало відомо, що в Миколаївській області сталася моторошна надзвичайна подія з пасажирським поїздом Харків – Херсон. Тепловоз загорівся просто на ходу. Про це повідомляє ТСН.

Спалахнув поїзд

Так, даний інцидент стався неподалік від станції Любино Снігурівського району. Машиністу і провідникам не вдалося самостійно загасити вогонь.

Тепловоз горів протягом цілої години. На місце події прибули рятувальники. За попередніми даними пожежа сталася через коротке замикання. Також евакуація пасажирів не знадобилася. В результаті надзвичайної події ніхто не постраждав. Зазначається, що через чотири години до кінцевої станції потяг доставив інший тепловоз.

Спалахнув поїзд

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Нагадаємо, що в Австралії в постраждалому від пожеж районі на північ від Сіднея загинули тисячі коал, в той час у суботу, 28 грудня, небезпека пожежі на сході країни зросла з-за різкого підвищення температури.

Як повідомляв портал Знай.ua, в ніч на 3 січня по військовій базі біля міжнародного аеропорту Багдада завдали три ракетного удару.

Також портал Знай.ua писав, що влада Одеської області з міського бюджету виплатили понад 3,6 млн грн сім'ям загиблих і постраждалих в результаті пожежі в коледжі.