Дані пасажирів першого поїзда з РФ в Криму внесли в базу "Миротворець". Стало відомо, що потяг "Таврія", чиї пасажири потрапили в базу "Миротворця", 25 грудня виконав перший рейс з Санкт-Петербурга в анексированный в України Крим з керченського мосту.

Прізвище його кореспондента Венери Галеевой, яка написала репортаж про поїздку, також фігурує в базі.

Кримський міст, фото: 24tv.ua
Кримський міст, фото: 24tv.ua

Адміністратори сайту прикріпили до профілю Галеевой "речові докази" - скріншоти публікації. Крім того, в базу потрапили випустила про поїздку ролик YouTube-блогер Олена Бардівська і оглядач "Російської газети" Марія Голубкова. Особиста інформація про інших пасажирів поїзда, за словами адміністраторів сайту, взята з відкритих джерел.

Прибуття потяга, РБК
Прибуття потяга, РБК

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У складі поїзда "Таврія" - 17 вагонів, він може перевозити одноразово 600 пасажирів. У поездную бригаду першої "Таврії" входили 33 людини.

В Україні 25 грудня відкрили справу за проїзд першого поїзда з Росії в Крим по Кримському мосту. Знаходиться в Києві прокуратура Автономної республіки Крим зареєструвала кримінальне провадження за фактом перетину пасажирським потягом "Санкт-Петербург - Сімферополь" державного кордону України через "Керченський міст", говорилося в повідомленні прес-служби відомства.

Нагадаємо, у день обміну полоненими бойовики Путіна нахабно "накрили вогнем" українських воїнів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.