На Херсонщині банда спортсменів тероризує одне із тамтешніх сіл. Так, цього разу четверо зловмисників підрізали та побили трьох чоловіків та одну жінку.

Про це стало відомо з сюжету "Надзвичайних новин".

Як відзначається, сталася жахлива бійка у селі Чулаківка. Там, у місцевому клубі між бандою зловмисників та потерпілими виник конфлікт, який переріс різанину. Спочатку невідомі дали трубою по голові одному з молодиків, а потім і взагалі всадили ніж у живіт. А опісля просто зникли. В результаті цього постраждали чотири людини, зокрема жінка, у неї розсічена брова.

Постраждалий молодик

Щодо потерпілих, то їх наразі розшукають правоохоронці, щоправда, не дуже вдало. За словами потерпілого, якого підрізали, ці зловмисники вже давно встигли залякати місцевих жителів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Хлопці займаються бойовими мистецтвами, є майстри спорту серед них. Вони їздять по селах провокують і відпрацьовують свої навички на малолітніх дітях, звичайних хлопцях та жінках! Але якби все закінчувалося лише кулачними боями. В їх компанії завжди є люди з газовими балончиками, ножами, і навіть пістолетами!"- зізнається постраждалий.

Ці слова підтверджують і селяни, які зізнаються, що бояться спокійно вийти ввечері в центр свого ж села, адже звідти можна і не повернутися.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталося на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Знай.uа писав, у Києві повідомили про підозру 41-річному чоловіку, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах, входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.