У мережі показали відео інструктажу бортпровідників приватної компанії "Міжнародні авіалінії України". На кадрах видно, що працівник компанії підійшов до своїх обов'язків з гумором.

Відео зняв один з пасажирів внутрішнього рейсу "Київ-Харків", його опублікували у соціальній мережі Facebook.

Спершу бортпровідник привернув увагу пасажирів дивними заявами. Зокрема, він сказав, що "по салону пройдуть декілька довгоногих моделей й роздадуть усім по бокалу шампанського, усім охочим зроблять масаж ніг, а потім екіпаж літака виконає пісню Френка Сінатри й станцює вальс". Усе це у салоні показував стюард за допомогою рухів й міміки.

Літак МАУ, фото - world-s
Літак МАУ, фото - world-s

Бортпровідник наголосив, що ремні безпеки повинні бути пристебнуті завжди, а не так, як у деяких таксі. Він розповів, що у випадку розгерметизації салону кисневі маски випадуть самостійно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Надягніть маску, закрийте рот й ніс та згадуйте усіх своїх друзів, які стверджували, що літак — це найбезпечніший транспорт. Аварійний жилет знаходиться під кріслом. Виключно на вимогу екіпажу необхідно дістати його, надягнути через голову й надути. Не надягайте жилет у літаку без необхідності, це виглядає дуже дивно й лякає інших пасажирів. Якщо ви хочете відрізнятися від більшості, то просто залишіть нам гарний відгук у Facebook", - сказав бортпровідник під час інструктажу.

Працівник МАУ продовжив інструктаж у такому ж гумористичному стилі. Пасажири літака в кінці поаплодували чоловіку, який представився Денисом Корабльовим й провів такий незвичний інструктаж. Користувачі соцмережі також повеселилися після побаченого.

Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Нагадуємо, що МАУ осоромилися на весь світ, пасажири залишаються без грошей перед входом до літака: "Суцільне приниження".

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що МАУ влаштувала українцеві спекотний переліт, пасажири лютують: "Мяу як завжди".