У Каховці Херсонської області триває акція протесту проти дій місцевих співробітників поліції у справі про стрілянину в квартирі, повідомляє на своїй сторінці у Facebook активіст Антон Ходза.

Як повідомляється, усе почалось з того, що чоловік приїхав додому до своєї колишньої дружини для вирішення питання щодо опіки над їхньою спільною дитиною. А там був новий співмешканець жінки, колишній працівник поліції, який вихопив пістолет. Чоловік від поранень помер у реанімації. Також в той самий час у будинку знаходились друзі стрільця, серед яких — діючий поліцейський, який також міг стріляти. Зараз він проходить у справі, як свідок.

Ситуація у Каховці наступна. Люди вийшли проти місцевих ментів. Не "соросята", не порохоботи чи активісти. Як люблять писати примусорьонні лідери аваківських думок. Звичайні люди, яким набридло. Набридло, що поліція покриває своїх, губить докази вбивства, підсовує стрілочників. Нова Врадіїївка у Каховці. Причина бунту: Побутовий конфлікт. 1 січня 26-річний мешканець Каховки приїхав до своєї колишньої дружини, щоб вирішити питання опіки над дитиною. Нинішній співмешканець жінки (колишній мент) нашпигував його свинцем. Понад 15 пострілів. Не факт, що стріляв він один. В той час в будинку були його друзі, в тому числі діючий співробітник поліції Портной. Є підстави вважати, що він стріляв також. Він зараз проходить просто як свідок. 3 січня чоловік від отриманих поранень помер у реанімації. Ну а далі все як ми звикли: відео з камер спостереження зникло, сліди крові на вулиці зникли, та і взагалі це самооборона була. Ну і люди не стали таке терпіти. Вони ж не чули про випробувальний термін. Автора відео не знаю, якщо озветься, зможу тегнути.

Geplaatst door Anton Hodza op Zaterdag 4 januari 2020

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також повідомляється, що зникли записи камер спостереження та сліди крові на вулиці, а справу намагаються виставити, як самозахист. Саме це змусило мешканців Каховки вийти на акцію протесту.

Нагадуємо, що нещодавно в одному з сіл на Тернопільщині сталась бійка, яка переросла в різанину.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталося на Рівненщині. Так, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Також Знай.ua повідомляв про те, що під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.