Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Михайло Шнайдер звернув увагу українців на те, як після приходу нового 2020 року змінилися пенсійні виплати.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Пост Михайла Шнайдера, Facebook
Пост Михайла Шнайдера, Facebook

"Друзі, давайте привітаємо наших пенсіонерів. Адже з 1 січня 2020 року, мінімальна пенсія зросла до цілих... 1638 грн. Ну, а якщо говорити серйозно, то все це виглядає дуже сумно. На сьогодні, українська пенсія є однією з найнижчих в світі. Менше за наших старих, отримують... лише в декількох країнах Африки. Ви тільки вдумайтеся в це. Наші пенсіонери не живуть, вони просто виживають. Як, за 1638 гривень можна оплатити комуналку, придбати ліки та їжу? Це практично нереально. Але я досі сподіваюся, що хлопці з нашої нової влади нарешті зрозуміють і усвідомлять цю просту, але справедливу істину — рівень розвитку будь-якого суспільства визначається ставленням до дітей, людей похилого віку і тварин.", - пише Шнайдер.

Нагадаємо, Кабмін дозволив перерахувати комуналку за грудень: скільки грошей можуть повернути українцям.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа це неминуче: у "Слуги народу" заговорили про підвищення пенсійного віку.

Знай.uа писав, Зеленський придумав "другу пенсію" для українців: коли зможете її отримати.