З'явилася інформація, що несподівано пішов з життя український захисник Микола Муравський, який був волонтером і бійцем 8-го батальйону УДА "Аратта".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в мережі Facebook "Фонду підтримки пластунів-військових".

Микола Муравський, Facebook
Микола Муравський, Facebook

"З сумом повідомляємо, що сьогодні відійшов на Вічну Ватру пластун-військовий, боєць 8-го батальйону Української Добровольчої Армії "Аратта" Микола Муравський "Цибуля". Останнім часом сприяв створенню осередку Пласту в с. Озерна на Тернопільщині. Активний учасник Революції Гідності. З початком військових дій на Донбасі займався волонтерською діяльністю у зоні АТО. У 2017 році вступив до 8-го батальйону Українські Добровольчої Армії "Аратта". Восени 2019 повернувся з зони ООС. У Миколи залишилася дружина і двоє дітей. Тихо спи, без тривог", - пишуть у спільноті.

Нагадаємо, помер від рук малолітнього бійця ММА: на Донеччині жорстоко вбили проукраїнського активіста.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа замах на Соболєва і загибель хрещеника Білик: українцям показали другого підозрюваного.

Знай.uа писав, не встиг зупинитися: під Києвом молода жінка кинулася під поїзд.