Зі святковою ялинкою у Хмельницькій області стався дуже неприємний випадок. Так, головна красуня селища Дунаївці впала просто на головній площі. Варто зазначити, що інцидент стався до приходу Нового року.

Виявилося, що дерево впало через сильний вітер. На щастя, ніхто не постраждав.

Та сама ялинка, Facebook
Та сама ялинка, Facebook

Так, в одній зі спільнот Facebook було зроблено публікацію, на місце події прибули комунальники, які поставили ялинку на своє місце. В мережі почали активно обговорювати конфуз:

"Сміхота і тільки тому що не місце там ялинці, було багато коментарів, але не слухали ось і наслідки", "Ялинка впала. Біжать, фотографують, радіють, зловтішаються. Дикуни. І ніхто не кинув клич: "Люди, ялинка впала. Збираймося, треба підняти!" Однак шукають винних, з-поза кутків радіють", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, тіла сипалися з небес: у столиці новорічні феєрверки скалічили цілі сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа "Здачі не дасть": у Києві вандали накинулися на незрячого, - момент нападу потрапив на відео.

Знай.uа писав, Донецьк під терористами "ДНР" мовчки зустрів Новий рік.