На тимчасово непідконтрольних територіях Донбасу окупанти придумали новий спосіб заробляти на водіях автомобілів, які їздять на підконтрольні Україні території, повідомляє “Kriminal.TV”.

Як повідомляється, ще раніше власників машин змусили замість українських номерів отримати номери так званої “ДНР”, які на контрольно-пропускних пунктах вилучають українські силовики. Тому окупанти на своєму контрольно-пропускному пункті у Горлівці створили “камери схову” для того, щоб при виїзді залишати там номери так званої “ДНР”. Але за користування ними доводиться платити.

До того ж необхідність зміни номерів значно збільшує і без того немалі черги на КПП окупантів. Крім того — відтепер не можна буде виїжджати через один пункт, а повертатись — через інший. Лише через один і той самий контрольно-пропускний пункт.

А в соціальних мережах місцеві мешканці розповідають про те, що в самій Горлівці зупиняють усі автівки на українських номерах.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що під час святкування Нового року в одному з сіл на Донбасі група окупантів влаштувала стрілянину між собою.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.