Українець показав пекельні черги на кордоні зі Словаччиною. Чоловіка розлютило очікування у 3-годинній черзі. За цей час змогли пройти лише українську сторону. І кажуть що це ще нормально, зазвичай стоять ще довше.

Допис про довгі черги написав Ілля Кенігштейн на своїй сторінці у facebook.

"Наші працюють повільно, пояснюючи це тим, що мовляв підлаштовуються під словаків - щоб не накопичувати автомобілі в нейтральній зоні. Словаки, судячи з того що говорять мужики в черзі - принципово перевіряють кожне авто за 20 хвилин. Звірствують. Не поважають нас", - пише обурений чоловік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За його словами, нас немає за що поважати. Останні метри нашої країни - просто місиво із болота. Державний кордон України, у пункті пропуску "Ужгород - Вишнє Нємецьке" - убога дорога без розмітки, ліворуч - три наливайки і магазин. Сам КПП з іржавими шлагбаумами, пластиковими будками. Кругом похилені паркани, кинуті абияк бетонні блоки і митні шалмани.

"Потрібно стежити за тим, щоб підійшла твоя черга і за тим, щоб встигнути сісти в авто і змістити його на кілька метрів вперед, коли рухається черга. Ніхто нічого не пояснює. Де туалет і чи є він взагалі - невідомо. Якщо ви з маленькими дітьми - це ваші проблеми. Кругом бруд, безлад і традиційні казенні злидні", - обурюється чоловік.

І додає, що словацькі прикордонники дивляться на все це і ведуть себе відповідно.

"Ніхто не хоче мати справу з державою, яка не в змозі прибрати за собою своє гівно. Привести в порядок хоча б останні метри своїй території", - резюмує автор.

Нагадаємо, у "Борисполі" осатанілого боржника по аліментах зняли з літака: "Купу г*вна навалю".

Як повідомляв портал Знай.uа, власникам євроблях винесено кінцевий вирок величезні штрафи доведеться заплатити кожному.

Також портал Знай.uа писав, що штрафи не лякають: нові санкції не зупинили потік євроблях до України.