Збій терміналу залишив клієнта “ПриватБанку” без чималої суми грошей. Про це чоловік повідомив на тематичному порталі “Мінфін”.

Як повідомляється, чоловік намагався поповнити свою картку на 7,5 тисяч гривень. Банкомат гроші прийняв, але після цього одразу завис. Картку він повернув через 10 хвилин.

Чоловік одразу зателефонував до служби підтримки, де його повідомили про те, що протягом доби проблему вирішать. Але результату так і не було, а повторні дзвінки та повідомлення на гарячу лінію завершились повідомленням про те, що проблему вирішать через три дні. По тому тривала розмова із працівником колл-центру завершилась тим, що останній повідомив, що інкасація з цього банкомата запланована на перше січня.

“Ніяких номерів департаментів для з’ясування терміну повернення грошей не дають, з керівництвом не зв’язують, лише приносили вибачення”, - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Зрештою чоловіку на картку перевели лише 2.3 тисячі гривень, сказавши, що інше не знайшли, та порадили звернутись до правоохоронних органів.

Нагадуємо, що з нового року “ПриватБанк” запровадив новий алгоритм роботи банкоматів у випадку, якщо клієнт забув у них картку, або зняту готівку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що з карток ПриватБанку почали зникати гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що ПриватБанк влаштував українцям випробування.