Що означає ім'я Світлана

Ім'я Світлана походить від слов'янських мов, а тому значення у нього дуже просте – «світла».

Який характер у Світлани

Ще в дитинстві у Світланки дуже складний і суперечливий характер. Про себе вона завжди високої думки, а вчиться не на відмінно. У неї немає видатних здібностей, але Світлана любить командувати і займатися громадською роботою. І все ж, вона часто надто легко довіряє людям.

Значення імені Світлана

Світлана дуже добра і може безкорисливо допомагати людям. У молодості дуже стежить за своєю зовнішністю, слідує моді в одязі і не завжди займається цим всім в міру. Вона обожнює знаходитися серед чоловіків, так як багатьох жінок вважає злими зміями. Якщо у своєму житті вона часто зазнає невдачі, то потім вчиться на помилках і сильно змінює спосіб життя. А працьовитості їй не позичати.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Щастя вона може знайти в самій собі, якщо вирішить не виходити відразу заміж, а спочатку переконатися в достойності обранця і трохи пожити для себе. До дітей вона сильно прив'язується, намагається дати їм все найкраще, а вдома проявляє себе, як зразкова господиня. Хоча родичі чоловіка завжди знайдуть до чого причепитися до Світлани.

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками по імені: Анатолій, Богдан, Борис, Валерій, Володимир, Герман, Короп, Максим, Мирон, Олег, Орест, Самуїл, Севастян, Фелікс, Юрій

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Олександр, Панас, Всеволод, Геннадій, Захар, Інокентій, Наум, Рафаїл, Самсон, Семен, Тадей, Філіп

День ангела, фото: Лакшми школа астрологии
День ангела, фото: Лакшми школа астрологии

Знамениті Світлани

В кіно відомі такі популярні актриси, як Світлана Немоляєва, Світлана Тома, Світлана Світлична. В літературі свій слід залишила Світлана Алексієвич, яка отримала Нобелівську премію. У поп-музиці - Світлана Лобода.

Листівки і поздоровлення з днем Світлани

В День Ангела Світлани, бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я,

І хай тебе оберігає Бог!

Сьогодні настали іменини

У Світлани, найкращої дівчини!

І я тебе, красуне, вітаю,

Любові тобі і радості бажаю.

Нехай багато щастя в цьому житті чекає,

Нехай Господь мріям тебе вінчає.

* * *

Світланко мила, сонечко ясне,
Хай тебе щастя, радість не мине,
У День ангела я радості бажаю,
І щиро від душі поздоровляю!

Нехай тобі усе завжди вдається,
А що погане — скоренько минеться,
Кохання в серці буде все життя,
Дарує мир, щасливе майбуття!


Твоє ім’я Світлана – найкраще із імен,
Яким тебе благословила мати,
І ангел взяв тебе під свій покров,
Щоб до кінця життя оберігати!
Хай він з тобою разом довгий шлях пройде,
З тобою разом хай сумує і радіє,
Ти вір йому, бо він не підведе,
На нього завжди буде хай надія!

Світлано мила, добра й ніжна,
Прийми мої вітання!
Бажаю, щоб була успішна
В кар’єрі і в коханні.
Щоб радість у очах світилось,
Щоб молодість не згасла,
Все, що задумано, здійснилось,
Життя було, як казка!


Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.