Відомий український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко у своєму новому матеріалі обговорив разом з істориком і дипломатом Олександром Левченком тему формування українського етносу, російського етносу і взагалі походження слов'ян.

Про це стало відомо завдяки новому відео "Ключові помилки Путіна про походження слов'ян і українців" на YouTube-каналі Yuriy Romanenko.

Юрій Романенко в інтерв'ю Рoliteka
Юрій Романенко в інтерв'ю Рoliteka

"Слов'яни, які постійно живуть на слов'янській території мають дещо інший світогляд, ніж люди, які мають змішаний характер. Слов'яни завжди були досить сильні духом. Якщо раптом починалася якась битва, ніхто не біжить не панікує, у них є стрижень, який допомагає їм зібратися", - зазначив Олександр Левченко.

Повне відео інтерв'ю можна подивитися за посиланням:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, в капусті не знаходили і не приносив лелека: Путін заявив, що знає, звідки взялися українці.

Як повідомляв Знай.uа слов'янське походження короля Артура і аномалії з космонавтами: дослідники пояснили раніше невідомі факти.

Знай.uа писав, породіллю лякали, а дітей відправляли в піч: давні обряди і традиції слов'ян, які застосовувалися до жінок.