Цими днями з'явилася вражаючу статистика, яка демонструє те, що українці підсіли на "шоколадну голку". Адже в порівнянні з минулим роком, виготовлення цукерок в державі збільшилося на понад 20%.

Відповідні дані опублікувала Державна служба статистики України.

Як відзначається, за 11 місяців 2019 було виготовлено 58 тисяч 297 тонн шоколадних цукерок. А це у порівнянні з аналогічним періодом роком виробництво цукерок збільшилася на 23,2%. При цьому в річному вимірі шоколадних цукерок почали робити більше на 18,2%.

Шоколадка з Порошенком

Стосовно тих же шоколадних цукерок, але вже зі вмістом алкоголю в січні-листопаді 2019 виготовили 17 тисяч 592 тонни, що на 7% більше, ніж за відповідний період минулого року. Водночас, в річному вимірі виробництво таких цукерок скоротилося на 3,6%.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, продуктовий набір українця стає розкішшю: нові ціни вдарять по кишенях кожного.

Також Знай.uа писав, що АТБ годує українців тухлої білою штукою прямо з підлоги: кадри цього нахабства.