У Росії після новорічних свят люди потихеньку з тварин повертаються назад у вигляд громадян, проте є й такі персонажі, які завжди були свинями — просто вони такими народилися. Так, троє кнурів тихцем пробралися в алкогольний відділ російського супермаркету і спустошили тару, яка була призначена для продажу.

Про це стало відомо завдяки відповідному відео, опублікованому в Telegram-канал Hue.

За інформацією з опису під відео, інцидент стався в одному з супермаркетів "Пятерочка". На поширених кадрах три невеликі свині ходять біля алкогольного відділу, в цей час за кадром чути обурений голос. "Це свинарник або магазин?" — цікавиться чоловік. Покупці перемовляються один з одним і стверджують, що ніхто не знає, як свині з'явилися в магазині.

Скріншоти з відео, YouTube
Скріншоти з відео, YouTube

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У середині одна з тварин, підійшла впритул до полиці, на якій стояла алкогольна продукція, починає обнюхувати її і розбиває дві пляшки. Після цього всі три свині злизують з підлоги напої.

Нагадаємо, відома модель "роздавала" інтимні знімки заради порятунку тварин в Австралії: фото красуні.

Як повідомляв Знай.uа Австралія у вогні: пекельна стихія знайшла іншу жертву, під загрозою нова країна.

Знай.uа писав, орхіс з Сахари та слонова черепаха: тварини, які повторили сумну долю динозаврів.