Старий Новий рік прийнято відзначати з 13 на 14 січня, цей період вважається особливим, містичним часом. Саме на старий Новий рік і прийнято гадати. У матеріалі ми підготували для вас найкращі варіанти ворожінь як на судженого, так і на виконання бажань, а також передбачення на весь рік.

Чому ворожать саме на Старий Новий рік

З 7 по 19 січня називають періодом святок, а саме з 13 на 14 січня, тобто на старий Новий рік вважається особливий період, коли всюди є знаки долі і різні пророцтва, головне зуміти їх розпізнати. Щоб дізнатися про своє майбутнє, люди ворожили на різних предметах. Незаміжні дівчата, за допомогою ворожінь наближалися до того, щоб дізнатися, як буде виглядати їх майбутній чоловік або ж як, його будуть кликати.

Примітно, що період святок є таким особливим часом, коли можна дізнатися не тільки ім'я свого судженого, а й такі тонкощі як колір його волосся і навіть характер.

Наші прабабусі, та й в цілому в народі вважалося, що ворожіння з 13 на 14 січня найправдивіші. Ну, а у нас, у нащадків немає приводу не довіряти їм! Ворожіння в цю містичну ніч відкриті для всіх бажаючих, так, що вибирайте своє ворожіння і сміливіше заглядайте в майбутнє. Але варто також підкреслити той факт, що церковні вірування не підтримують ніяких ворожінь, все, що пов'язано з містикою бере своє коріння серед народних витівок.

Дівчата ворожать, щоб дізнатися долю, cheltv
Дівчата ворожать, щоб дізнатися долю, cheltv

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ворожіння та підготовка до них

Щоб налаштуватися на гадання, потрібно підходити до цієї справи з усією серйозністю, а не просто з жартівливим інтересом. Для правильності проведення ритуалів дівчині, що ворожить необхідно розпустити своє волосся, розв'язати всі можливі вузли, які можуть бути на одязі, в тому числі зняти або розстебнути пояс з брюк або з суконь. Потрібно зняти з себе всю біжутерію або прикраси: браслети, кільця, ланцюжки та сережки.

Після всіх цих маніпуляцій подумки сформулюйте собі питання або подію, про яку ви хочете знати докладніше.

Якщо гадати збирається незаміжня дівчина, то на майбутнього чоловіка можна гадати, але робити, це потрібно не в батьківському домі, або ж якщо ви живете самі, то ворожіння повинно проходити поза домом. Де б не проходило ворожіння на майбутнього чоловіка, важливо дотримуватися ще одного правила - що б в цей період не було чоловіків і хлопців в будинку.

Коли ж ворожіння відбудеться, аналізуючи отриманий результат, потрібно вірити в його правдивість і тоді ворожіння обов'язково збудеться.

Ворожіння на гребінці

Це ворожіння на судженого, і воно найпростіше. Щоб його зробити, перед сном дівчині необхідно покласти під подушку гребінець, при цьому примовляти «Суджений, ряджений, прийди і причеши мені волосся». Після цього потрібно лягти спати і ні з ким не розмовляти до самого ранку. Якщо ж уві сні дівчина побачить чоловіка, який буде розчісувати їй волосся, то значить це і буде її майбутній чоловік. Якщо ж уві сні чоловік робить боляче гребінцем, то значить шлюб буде проблемним і потрібно буде багато зусиль, щоб його зберегти. Якщо ж дівчині нічого не приснилося або вона просто забула образ того, хто прийшов до неї в сон, то не варто впадати у відчай, значить доля її ще не визначена або ж просто їй ще рано знати що їй готує доля.

Ворожіння зі свічками на заміжжя

Для цього ворожіння потрібно взяти велику миску і наповнити її водою. Також нам знадобляться шкарлупки з-під горіха, кількість шкарлупок має дорівнювати кількості тих, дівчат що ворожать. У цьому ворожінні беруть участь тільки незаміжні. У кожну з шкарлупок потрібно вставити свічку, запалити їх одночасно і пустити плавати в цій мисці. Дівчатам потрібно стежити за своєю шкаралупою і свічкою, у тій, у якій свічка згасне першої, та раніше всіх і вийде заміж.

Наші бабусі ворожили на безлічі предметах, Кiev.informator
Наші бабусі ворожили на безлічі предметах, Кiev.informator

Ворожіння на чашках

Беремо чашки, їх необхідно стільки скільки і людей що ворожать.

На дно чашок кладуть по одному елементу: кільце, монету, шматочок хліба, цукор, цибулю, сіль, а в одну з чашок наливають пару ковтків води. Після цього потрібно вимкнути світло або ж просто з закритими очима вибрати собі чашку. Позначення вибраних символів наступне - кільце говорить про швидке весілля, монета віщує багатство, великі гроші, хліб до достатку, цукор до веселощів, цибуля до сліз, сіль до жалю, а чашка з водою говорить про відсутність глобальних змін в цьому році. Якщо ж ворожбитів більше, ніж перерахованих елементів і людина витягує порожню чашку, то це означає, що його доля ще не вирішена. Це означає, що доля готує краще, але поки про це ще рано знати.

Як дізнатися ім'я майбутнього чоловіка

Легке ворожіння в ігровій формі, спрямоване на те, щоб дізнатися ім'я свого чоловіка. Дівчині, що ворожить на листочках паперу необхідно написати чоловічі імена і покласти всі ці листочки під подушку. Один з листочків потрібно залишити порожнім. Вранці, на світанку потрібно витягнути один листочок, те ім'я, яке буде там написано і буде ім'ям майбутнього нареченого. Дівчині потрібно писати всі чоловічі імена, які вона знає, а не тільки ті, які їй подобаються! Якщо ж вранці дівчина витягла порожній листочок, то значить її доля ще не вирішена.

Є на ім'я судженого і інше ворожіння, коли опівночі з 13 на 14 дівчина виходить на вулицю і питає ім'я у першого зустрічного. Вважається, що, те ім'я, яке назве чоловік і буде ім'ям майбутнього чоловіка.

Гадаємо на характер майбутнього чоловіка

Уві сні і через дзеркала можна дізнатися не тільки образ майбутнього чоловіка, але навіть і характер, який він матиме. Це ворожіння відноситься до ворожіння на картах. У святкову ніч дівчині потрібно покласти під подушку гральні карти, на яких нанесено зображення королів. Прокинувшись вранці, потрібно витягнути одну з карт, робити це потрібно природно не дивлячись. Аналізуеться інформація, якого короля, витягне дівчина, значить такий чоловік і очікує її. Якщо дістане пікового короля, то значить чоловік буде старим, ревнивим і незадоволеним, трефовий король говорить про військового, король черва говорить, про молодого і про багатого нареченого, а бубновий король говорить про бажаного чоловіка. Важливо, щоб колода гральних карт була нова, щоб нею ще ніхто не грав.

Ворожіння за допомогою нитки

Для цього гадання знадобляться три нитки і три голки. Нитки повинні бути білого, чорного і червоного кольорів. Кожну нитку потрібно вставити в окрему голку. Під час цього ворожіння повинен бути хтось, хто акуратно приколе ці нитки до вашого одягу з боку спини. Вам потрібно витягнути одну з них, яку ви витягнете, та й буде говорити про ваше майбутнє. Якщо витягніть нитку білого кольору, то це говорить про самотність, а якщо дістанеться чорна нитка, то це означає, що заміжжя, не буде успішним, значить вам потрібно буде звернути більше уваги на свій кар'єрний ріст. Якщо ж ви витягнете червону нитку, то це буде говорити про швидке заміжжя, а також про народження дитини.

Гадаємо з панчохою

Добре, якщо у дівчат в шафі є панчохи, то вони якраз стануть в нагоді для цього гадання. Якщо ж панчіх немає, але є бажання побачити свого майбутнього нареченого, то доведеться ними запастися. Перед тим як лягати спати дівчині потрібно надіти на ногу один панчіх і лягти спати. Перед сном потрібно в слух або ж подумки проговорити: «Суджений, ряджений, приходь з мене знімати взуття». Чоловік, який прийде знімати з вас уві сні взуття і стане вашим чоловіком. Якщо ряджених уві сні не прийшов, то значить доля ще не вирішена.

Ворожіння на варениках

Ох якими вигадницею були наші бабусі і прабабусі, що гадали, не тільки на картах таро, а навіть на варениках. Разом з порцією звичайних вареників з картоплею потрібно покласти ще й такі вареники з сюрпризом, в яких буде: кільце, горіх, монети, нитка. Кому, що з гостей випаде в процесі поїдання, того, то і чекає в майбутньому. Якщо випаде кільце, значить бути швидкому заміжжю або одруження, монетки - до багатства, нитка буде говорити про майбутню дорогу, а ось горіх буде говорити, про наявність кількох женихів одночасно.

Ворожити краще в святочні дні, kiev.informator
Ворожити краще в святочні дні, kiev.informator

Ворожіння на яйці

Для цього ворожіння дівчина розбиває яйце в блюдце і виставляє його на мороз. Вранці дивиться, що з ним стало. Якщо яйце розтеклося і застигло, то це говорить про нестабільний матеріальному становищі, значить потрібно буде звернути увагу на кар'єрне зростання і на робочий процес в цілому. Якщо ж яйце застигло відрядними елементом, то це говорить про стабільність, а якщо яйце зовсім не застигло, то це говорить, про те, що зовсім скоро у ваше життя увірвуться швидкі зміни на багатьох фронтах життя.

Ворожіння: які бажання здійсняться

У святкову ніч потрібно написати 12 бажань, і зробити це потрібно на різних листочках. Всі ці записки-бажання потрібно покласти під подушку, лягти спати і до ранку ні з ким не розмовляти. Прокинувшись вранці, потрібно витягнути три листочка з бажаннями, саме вони і збудуться в цьому році.

Для цього гадання необхідно заздалегідь підготувати сірникову коробку і кілька сірників.

Ворожіння на сірниках

Для цього гадання нам знадобляться дві людини - хлопець і дівчина, які симпатизують один одному. Потрібно взяти коробок сірників, і з обох його сторін поставити по одній сірнику. Обидві сірники потрібно підпалити і дочекатися поки вони згорять. Якщо ж після згоряння головки сірників будуть нахилені один до одного, то це буде означати, що парі судилося і далі бути разом.

Ворожіння на рушнику

Для цього гадання можна перебувати і в ланцюжку, і з кільцем, тобто не потрібно якоїсь особливої ​​підготовки. Ворожіння просте. Дівчина повинна вмитися перед сном, але не витирати обличчя, а поруч з собою на подушку покласти рушник. Подумки потрібно закликати чоловіка, який стане вашим судженим. Той хто уві сні прийде витерти вам обличчя і стане вашим чоловіком.

Ворожіння на свічках і з дзеркалом

Це ворожіння теж можна робити в домашніх умовах, але потрібна визначені підготовка. Для цього ворожіння дівчина повинна сама перебувати в кімнаті. Перш ніж почати гадання, потрібно розпустить ь волосся і зняти всі прикраси. На столі потрібно поставити дзеркало і навпроти нього поставити запалену свічку. В руки потрібно взяти друге дзеркало і дивитися в нього. При цьому в думках потрібно закликати свого судженого. Згодом в дзеркалі повинен з'явитися образ вашого майбутнього судженого. Але варто звернути увагу, що якщо під час ворожіння свічка погасла, то потрібно негайно припинити ворожіння, адже це означає, що разом з дівчиною в цей час в кімнаті орудує нечиста сила.

Варто розуміти, що ворожіння це досить серйозне, але в той же час і жартівлива справа, тому дітей до цієї справи явно не варто залучати. Молоді дівчата, які не тільки святкують різдво і старий новий рік, але ще вирішили поворожити на любов, повинні розуміти, що все в житті залежить від нас самих, а такі ворожіння є хорошим поштовхом і підказками.