В Іспанії припинили злочинну діяльність угрупування, яка примушувала іноземок, серед яких були українки і росіянки, до проституції.

Національна поліція Іспанії 7 січня провела в регіоні Андалусія операцію, в ході якої вдалося зупинити сексуальну експлуатацію жінок. Про це повідомляють місцеві видання.

Так, поліцейські заарештували шістьох злочинців і звільнили з секс-рабства п'ятьох жінок.

поліція в Іспанії: фото Reuters

Члени злочинного угруповання пропонували в інтернеті своїм майбутнім жертвам високооплачувану роботу хостесами в ресторанах або танцівницями на дискотеках. Вже в Іспанії жінок змушували займатися проституцією в нічному закладі міста Мотріля. Уточнюється, що господиня клубу також була заарештована.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що з 2016 року від торгівлі людьми постраждали майже 50 тисяч українців, серед яких 65% піддалися трудовій експлуатації в Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кувейті работорговці публікували оголошення про продаж людей в Instagram та інших додатках.

Також портал Знай.uа писав, що запорожців визволили з дворічного трудового рабства, резонансні кадри.