На телеканалі "112 Україна" Українська православна церква (Московського патріархату) влаштувала телемарафон "Різдво. Люди замість війни. Діти Донбасу", в якому беруть участь радник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Сивохо, лідер групи "Брати Карамазови" Олег Карамазов і український народний артист Володимир Гришко.

Сергій Сивохо

Так, героями цих сюжетів стали діти, які проживають на Донбасі. У понеділок, 6 січня, Сивохо і Карамазов зустріли їх на вокзалі.

Діти "з благословення митрополита Онуфрія" відвідають Свято-Покровський Голосіївський монастир, розважальні центри, театри, музеї, а також зустрінуться зі своїми однолітками. Потім вони разом з батьками поїдуть у Свято-Успенську Почаївську лавру в Тернопільській області.

"Ми впевнені, що це добра справа має стати прикладом милосердя, доброго і людського, символом єдності українського народу, що так важливо сьогодні", – заявили ініціатори заходу Сивохо і Карамазов.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сергій Сивохо

Нагадаємо, що предстоятель Православної церкви України Епіфаній зізнався, що українці досі не готові до календарної реформи".

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони (РНБО) щодо посилення можливостей України у сфері кібербезпеки.

Також портал Знай.ua писав, що дружина Сергія Сивохо розкрила справжню причину походу чоловіка в політику.