Пілоти українського Boeing 737 відвели літак від житлових будинків Тегерана

Очевидець аварії розповів, що пілот українського Boeing 737 відвів літак від житлових кварталів Тегерана, тим самим рятуючи кілька житлових будинків. В результаті авіалайнер впав в одному з парків Тегерана.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: REUTERS

Зі слів очевидця, під час аварії літак Boeing 737 пролітав над житловим кварталом в Тегерані. На його думку, український пілот борту зробив все, щоб аварія сталася якомога далі від будинків. В результаті авіалайнер впав прямо біля парку, де не було людей.

Ціни на свинину рекордно зростуть у 2020-му

Фахівець дав прогноз вартості свинини в 2020 році. Українцям пояснили за якою ціною їм доведеться купувати свинину, як вплине загальна ситуація з АЧС в світі на український ринок і як стримати зростання ціни на національний продукт.

Свинина, фото: REUTERS
Свинина, фото: REUTERS

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Всесвітня організація охорони здоров'я тварин прогнозує, що близько чверті світового поголів'я свиней може загинути в результаті епідемії африканської чуми свиней.

Стало відомо, чому Зеленський літав в Оман

Як відомо, нещодавно президент України Володимир Зеленський таємно залишив країну і виїхав нібито на відпочинок в Оман. Однак, зараз у мережі з'явилася версія, яка стверджує, що український лідер не "засмагав на сонечку", а зустрівся з московською делегацією.

Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна
Володимир Зеленський в Омані, фото: Страна

"Замість того, щоб після звістки про трагедію відразу відлетіти з Оману вранці, 8 січня, Зеленський чогось чекав. Наша версія – він чекав зустрічі з кимось, хто прилетів в оман з Москви на тому ж літаку Bombardier (9H-VJN), який потім повіз Зеленського до Києва", - йдеться в повідомленні.

Український літак МАУ збили ракетою

У США вважають, що український Boeing 737 авіакомпанії "МАУ" був збитий ракетою комплексу "ТОР". В мережі опублікували відео передбачуваного попадання ракети лайнер.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua

The New York Times підтвердив, що на цьому відео іранська ракета потрапляє в літак над Парандом, що неподалік від аеропорту Тегерана – саме там, де український літак перестав передавати сигнал перед падінням.

Місячне затемнення 10 січня передвіщає неприємності кількома знаками Зодіаку

10 січня відбудеться місячне затемнення в знаку Рака. Під час цієї події Сонце, Місяць і Земля будуть стояти на одній лінії, внаслідок чого Земля відкидає тінь на Місяць і закриє її.

Місячне затемнення, фото: Getty Images
Місячне затемнення, фото: Getty Images

Астрологи попереджають, що люди будуть відчувати це астрономічна подія чотири дні поспіль – з 08.01. до 12.01. Особливо сильно воно торкнеться чотирьох знаків Зодіаку. У зоні підвищеного ризику опиняться Раки, Козероги, Овни і Ваги, їм фахівці радять проявляти обережність не тільки в справах і вчинках, але і в словах.