За минулий рік в Україні було зафіксовано понад 300 тисяч порушень швидкісного режиму, передбаченого правилами дорожнього руху, повідомляє Патрульна поліція.

Допомагав правоохоронцям ловити порушників новий пристрій Truecam, який вимірює швидкість руху транспортного засобу. Усього любителі їзди з вітерцем отримали штрафи на загальну суму понад 100 мільйонів гривень. Більшу частину цих штрафів порушники вже сплатили, а ще близько 10 мільйонів мають сплатити найближчим часом.

Порушення ПДР, фото: Вголос
Порушення ПДР, фото: Вголос

Варто зазначити, що лише за жовтень минулого року штрафи на загальну суму в мільйон гривень отримали київські водії за рух смугами, призначеними для громадського транспорту.

Нагадуємо, що після новорічних та різдвяних свят у Києві знову заборонили парковку транспорту на великій кількості вулиць у центрі міста.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, водіїв почнуть штрафувати через дітей.

Також Знай.ua писав, водії зможуть замовити та відновити посвідчення онлайн.