Плани збирати кошти для британської поліції, штрафуючи усіх водіїв, які перевищують швидкість, можуть повністю зруйнувати відносини між поліцією та громадськістю.

Про це пише Daily Telegraph.

Голова британської профспілки поліцейських Алекс Маршалл розкритикував пропозицію Бедфордширської поліції ввімкнути всі камери вимірювання швидкості на трасі М1 та збирати додатково близько одного млн. фунтів щороку лише на її ділянці траси. Він називає цю ідею "абсолютно неправильною".

Маршалл каже, що подібні дії викличуть незадоволення навіть у законослухняних громадян.

"Мета поліції - захищати громадськість і боротися зі злочинністю, а не виписувати штрафи. Це викличе вороже ставлення громадськості. Це дуже погана ідея". Навіть сама пропозиція зробити це вже завдала шкоди довірливим відносинам із громадськістю, каже він.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Трупи семи немовлят знайшли на півдні Німеччини (відео)

"Приклади з Америки показують, що коли поліцейські відділки збирають штрафи з водіїв для свого фінансування, як наприклад це було у Фергюсоні, це може призвести до повного руйнування відносин між поліцією та громадськістю", - каже Алекс Маршалл.